Basistechnieken breien op een Passap breimachine

workshop

WAT? 

 

In deze 4 uur durende workshop leer je de basistechnieken op een Passap breimachine. Aan de hand van kleine testjes onderzoeken we verschillende technieken: opzetten, afkanten, meerderen, minderen, boorden breien, verkorte toeren en vangsteken. Deze les focust op volledige beginners, er is geen voorkennis nodig. 

 

Opgelet: in deze workshop focussen we op het leren kennen van de machine en verschillende technieken. We maken geen afgewerkt product.

VOOR WIE? 

 

Vanaf 16 jaar. We werken in kleine groepjes van maximum 3 personen zodat individuele begeleiding mogelijk is. Ideaal voor mensen die geen ervaring hebben en overwegen om een breimachine aan te schaffen. Na deze workshop heb je een goed beeld van wat breien op een breimachine inhoudt en kun je zelfstandig aan de slag.

 

Passap breimachine

WAAR?

 

Studio Mathilde
Graanmarkt 9-11
2000 Antwerpen  

 

  

HOEVEEL?

 

68 euro inclusief breimachine, garens en cursusmateriaal. Je hoeft niets mee te brengen. Je bent ingeschreven na ontvangst van het inschrijvingsgeld.

CORONAMAATREGELEN 

 

Omwille van de corona maatregelen, wordt een maximum van 4 mensen per workshop toegelaten. Iedere deelnemer heeft zijn eigen breimachine met eigen tools. Tijdens de workshops dragen we een mondmasker. De verschillende technieken worden gedemonstreerd op een aparte breimachine. 

ANNULATIEVOORWAARDEN

 

Bij annulatie tot 10 dagen voor de workshop wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.

 

Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de workshop is een terugbetaling niet meer mogelijk. Enkel bij een grondige reden is annulatie mogelijk. Inschrijvingsgeld wordt terugbetaald bij het voorleggen van een geldig document.

 

Studio Mathilde kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. In dit geval wordt het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.