Schrijf je in voor deze workshop

Brei je eigen haarband op een Brother breimachine

WAT?

Leer je eigen haarband maken op een vintage Brother breimachine! Tijdens het breien van jouw haarband leer je verschillende basis technieken aan op de breimachine. Je leert opzetten en afzetten, met elastisch garen breien en speciale steken gebruiken. We werken met hoogwaardige materialen zoals wol zodanig dat jouw haarband helemaal winterproof is. Je kiest je materiaal en na het breien van een proeflapje, beginnen we aan het echte werk. In 2 uur is jouw haarband gebreid, afgewerkt en klaar om te gebruiken.

 

VOOR WIE?

Vanaf 16 jaar. Voorkennis van het machinaal breien is niet nodig. We werken in kleine groepjes van maximum 3 personen zodanig dat iedereen individueel begeleid kan worden.

 

WAAR?

 

Binnenkort meer informatie.  

 

HOEVEEL?

48 euro inclusief breimachine, garens en cursusmateriaal. Je hoeft niets mee te brengen. Je bent ingeschreven na ontvangst van het inschrijvingsgeld.

 

 

Krijg je niet genoeg van machinaal breien? Ga dan ook eens kijken op de website van Texture, museum over Leie en Vlas in Kortrijk. Hier geef ik ook workshops breien op Passap breimachines! Klik hier voor meer informatie.

Covid 19 update 

Omwille van de corona maatregelen, wordt een maximum van 3 mensen per workshop toegelaten. Iedere deelnemer heeft zijn eigen breimachine met eigen tools. Tijdens de workshops dragen we een mondmasker. De verschillende technieken worden gedemonstreerd op een aparte breimachine. 

ANNULATIEVOORWAARDEN

Bij annulatie tot 10 dagen voor de workshop wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.

Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de workshop is een terugbetaling niet meer mogelijk. Enkel bij een grondige reden is annulatie mogelijk. Inschrijvingsgeld wordt terugbetaald bij het voorleggen van een geldig document.

Studio Mathilde kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. In dit geval wordt het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.