Schrijf je in voor deze workshop

Sokken breien op een Brother breimachine

WAT? 

 

Leer sokken breien op een Brother breimachine. In deze 3 uur durende workshop leer jij alle technieken die nodig zijn om een volledige sok te breien. Het breien van een boord, rondbreien, verkorte toeren, meerderen en minderen. Veel verschillende technieken zijn nodig voor het maken van een sok, deze workshop is dus niet bedoeld voor volledige beginners. 

 

VOOR WIE? 

 

Vanaf 16 jaar. We werken in kleine groepjes van maximum 3 personen zodat individuele begeleiding mogelijk is. Een basiskennis van dubbelbed en enkelbed breien is vereist bij het volgen van deze workshop. Aarzel niet om mij te contacteren bij vragen. 

 

WAAR?

 

Binnenkort meer informatie.    

 

HOEVEEL?

 

Binnenkort meer informatie. 

 

 

Krijg je niet genoeg van machinaal breien? Ga dan ook eens kijken op de website van Texture, museum over Leie en Vlas in Kortrijk. Hier geef ik ook workshops breien op Passap breimachines! Klik hier voor meer informatie.

Covid 19 update 

Omwille van de corona maatregelen, wordt een maximum van 3 mensen per workshop toegelaten. Iedere deelnemer heeft zijn eigen breimachine met eigen tools. Tijdens de workshops dragen we een mondmasker. De verschillende technieken worden gedemonstreerd op een aparte breimachine. 

ANNULATIEVOORWAARDEN

Bij annulatie tot 10 dagen voor de workshop wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.

Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de workshop is een terugbetaling niet meer mogelijk. Enkel bij een grondige reden is annulatie mogelijk. Inschrijvingsgeld wordt terugbetaald bij het voorleggen van een geldig document.

Studio Mathilde kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. In dit geval wordt het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.