Dag breier!

Momenteel worden er geen lessen gegeven omwille van verbouwingswerken in de studio. Wanneer de nieuwe lessen weer van start gaan, is niet bekend. Via mijn nieuwsbrief kom je als eerste te weten wanneer ik start met lesgeven en wanneer je je kunt inschrijven. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de website onderaan de pagina. 

 

Liefs, 

Mathilde

MODULE2: Dubbelbed basistechnieken breien op een Brother breimachine

WAT? 

 

In deze 4 uur durende workshop leer je de basistechnieken op een vintage Brother breimachine dubbelbed. Aan de hand van kleine testjes onderzoeken we verschillende technieken: opzetten, afkanten, meerderen, minderen, boorden breien, rondbreien en kleine structuur steken. Deze les focust op volledige beginners, er is geen voorkennis nodig. In deze les breien we alleen op het dubbelbed. Opgelet: in deze workshop focussen we op het leren kennen van de machine en verschillende technieken. We maken geen afgewerkt product.

VOOR WIE? 

 

Vanaf 16 jaar. We werken in kleine groepjes zodat individuele begeleiding mogelijk is. Ideaal voor mensen die geen ervaring hebben en overwegen om een breimachine aan te schaffen. Na deze workshop heb je een goed beeld van wat breien op een breimachine inhoudt en kun je zelfstandig aan de slag. Deze les kan samen geboekt worden met MODULE 1: Enkelbed basistechnieken breien op een Brother machine. 

Brother

WAAR?

 

Studio Mathilde
Tabakvest 53
2000 Antwerpen  

  

HOEVEEL?

 

100 euro inclusief breimachine, garens en cursusmateriaal. Je hoeft niets mee te brengen. Je bent ingeschreven na ontvangst van het inschrijvingsgeld.

workshop

Schrijf je in voor deze workshop

ANNULATIEVOORWAARDEN

 

Bij annuleren tot 30 dagen voor de aanvang van de workshop, wordt het inschrijvingsgeld 100% terugbetaald. Bij annuleren tot 10 dagen voor de aanvang van de workshop wordt 50% van het inschrijvingsgeld terugbetaald. Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de workshop is een terugbetaling niet meer mogelijk. Studio Mathilde kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. In dit geval wordt het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.