Dag breier!

Momenteel worden er geen lessen gegeven omwille van verbouwingswerken in de studio. Wanneer de nieuwe lessen weer van start gaan, is niet bekend. Via mijn nieuwsbrief kom je als eerste te weten wanneer ik start met lesgeven en wanneer je je kunt inschrijven. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de website onderaan de pagina. 

 

Liefs, 

Mathilde

Tweedaagse cursus basistechnieken op een Passap breimachine

workshop

WAT? 

 

Tijdens deze tweedaagse breicursus word je volledig ondergedompeld in de werking van een Passap breimachine. We focussen op het leren kennen van de machine en onderzoeken alle mogelijkheden. Deze cursus is ideaal voor beginnende breiers of breiers met een beetje ervaring die graag volledig ondergedompeld worden in machinale breitechnieken. Voorkennis van breien is niet nodig, we beginnen helemaal bij het begin en proberen zoveel mogelijk technieken in volgorde van moeilijkheidsgraad te behandelen. Na deze reeks kun je zelfstandig verschillende technieken toepassen en onderzoeken. Ook gevorderde breiers die graag een opfrissing krijgen in alle verschillende technieken kunnen zich inschrijven voor deze cursus. 

 

Opgelet: in deze cursus focussen we op het leren kennen van de machine en verschillende technieken. We maken geen afgewerkt product.

ajour

VOOR WIE? 

 

Vanaf 16 jaar. We werken in een kleine groep zodat individuele begeleiding mogelijk is. Deze cursus is ideaal voor beginnende breiers of breiers met een beetje ervaring die graag volledig ondergedompeld worden in machinale breitechnieken. Na deze cursus heb je een goed beeld van wat breien op een breimachine inhoudt en kun je zelfstandig aan de slag. 

WAAR?

 

Studio Mathilde
Tabakvest 53
2000 Antwerpen  

  

HOEVEEL?

 

250 euro inclusief breimachine, garens en cursusmateriaal. Je hoeft niets mee te brengen. Je bent ingeschreven na ontvangst van het inschrijvingsgeld.

Passap breimachine

WANEER?

 

We werken telkens van 10u tot 16u, met een pauze over de middag. Thee en koffie zijn voorzien, lunch dien je zelf mee te brengen. 

 

Iedereen krijgt zijn eigen breimachine, tools en garens om mee te werken. We werken op een Passap Duomatic 80.

 

Is deze les vol  en heb je zelf een Passap machine ter beschikking? Het is mogelijk je eigen machine mee te brengen naar de tweedaagse cursus! Stuur een mailtje naar info@studiomathilde.be voor meer info. 

Workshop

Schrijf je in voor deze workshop

ANNULATIEVOORWAARDEN

 

Bij annuleren tot 30 dagen voor de aanvang van de workshop, wordt het inschrijvingsgeld 100% terugbetaald. Bij annuleren tot 10 dagen voor de aanvang van de workshop wordt 50% van het inschrijvingsgeld terugbetaald. Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de workshop is een terugbetaling niet meer mogelijk. Studio Mathilde kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. In dit geval wordt het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.