Dag breier!

Momenteel worden er geen lessen gegeven omwille van verbouwingswerken in de studio. Wanneer de nieuwe lessen weer van start gaan, is niet bekend. Via mijn nieuwsbrief kom je als eerste te weten wanneer ik start met lesgeven en wanneer je je kunt inschrijven. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de website onderaan de pagina. 

 

Liefs, 

Mathilde

MODULE 5: Vormen en volumes breien op een Brother breimachine

WAT? 

 

Verkorte toeren, 3D breien, gedeeltelijk breien,… dit zijn allemaal termen die we tijdens het machinaal breien gebruiken als we een vorm willen creeren. In deze les gaan we het principe van verkorte toeren onder handen nemen en toepassen in verschillende technieken. Zo kun je verkorte toeren gebruiken voor het vormgeven van een hals van een trui, maar ook om volumes en vormen te breien. We gaan zowel aan de slag op dubbel en enkelbed, maar onze focus ligt op enkelbed. Aan de hand van kleine testjes gaan we verschillende technieken uitproberen en experimenteren. Deze les kun je volgen als je enkele basis technieken van het breien onder de knie hebt. Tijdens deze les werken we op Brother breimachines.

Opgelet: in deze cursus focussen we op het leren kennen van de machine en verschillende technieken. We maken geen afgewerkt product.

VOOR WIE? 

 

Vanaf 16 jaar. We werken in kleine groepjes zodat individuele begeleiding mogelijk is. Een basiskennis van dubbelbed en enkelbed breien is vereist bij het volgen van deze workshop. Aarzel niet om mij te contacteren bij vragen.

WAAR?

 

Studio Mathilde
Tabakvest 53
2000 Antwerpen  

  

HOEVEEL?

 

100 euro inclusief breimachine, garens en cursusmateriaal. Je hoeft niets mee te brengen. Je bent ingeschreven na ontvangst van het inschrijvingsgeld.

ANNULATIEVOORWAARDEN

 

Bij annuleren tot 30 dagen voor de aanvang van de workshop, wordt het inschrijvingsgeld 100% terugbetaald. Bij annuleren tot 10 dagen voor de aanvang van de workshop wordt 50% van het inschrijvingsgeld terugbetaald. Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de workshop is een terugbetaling niet meer mogelijk. Studio Mathilde kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. In dit geval wordt het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.