Dag breier!

Momenteel worden er geen lessen gegeven omwille van verbouwingswerken in de studio. Wanneer de nieuwe lessen weer van start gaan, is niet bekend. Via mijn nieuwsbrief kom je als eerste te weten wanneer ik start met lesgeven en wanneer je je kunt inschrijven. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de website onderaan de pagina. 

 

Liefs, 

Mathilde

MODULE 3: Geavanceerde technieken breien op een Brother breimachine

garens

WAT? 

 

Heb jij al enige ervaring op je Brother breimachine en ben je op zoek naar verdieping in de breitechniek? Dan is deze geavanceerde les iets voor jou. Tijdens deze 4 uur durende les gaan we in op verschillende aspecten van machinaal breien; we focussen ons op het werken met ponskaarten en gaan aan de slag met tuck, slip en jacquard steken. In deze les focussen we op het enkelbed en werken we met verschillende kleuren. 

 

Opgelet: in deze workshop focussen we op het leren kennen van de machine en verschillende technieken. We maken geen afgewerkt product.

VOOR WIE? 

 

Vanaf 16 jaar. We werken in kleine groepjes zodat individuele begeleiding mogelijk is. Een basiskennis van dubbelbed en enkelbed breien is vereist bij het volgen van deze workshop. Aarzel niet om mij te contacteren bij vragen.

WAAR?

 

Studio Mathilde
Tabakvest 53
2000 Antwerpen  

  

HOEVEEL?

 

100 euro inclusief breimachine, garens en cursusmateriaal. Je hoeft niets mee te brengen. Je bent ingeschreven na ontvangst van het inschrijvingsgeld.

Workshop

Schrijf je in voor deze workshop

ANNULATIEVOORWAARDEN

 

Bij annuleren tot 30 dagen voor de aanvang van de workshop, wordt het inschrijvingsgeld 100% terugbetaald. Bij annuleren tot 10 dagen voor de aanvang van de workshop wordt 50% van het inschrijvingsgeld terugbetaald. Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de workshop is een terugbetaling niet meer mogelijk. Studio Mathilde kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. In dit geval wordt het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.