Geavanceerde technieken breien op een Brother breimachine

garens

WAT? 

 

Heb jij al enige ervaring op je Brother breimachine en ben je op zoek naar verdieping in de breitechniek? Dan is deze geavanceerde les iets voor jou. Tijdens deze 4 uur durende les gaan we in op verschillende aspecten van machinaal breien; werken met een kleurenwisselaar, werken met ponskaarten en verschillende structuur steken. 

 

Opgelet: in deze workshop focussen we op het leren kennen van de machine en verschillende technieken. We maken geen afgewerkt product.

VOOR WIE? 

 

Vanaf 16 jaar. We werken in kleine groepjes van maximum 4 personen zodat individuele begeleiding mogelijk is. Een basiskennis van dubbelbed en enkelbed breien is vereist bij het volgen van deze workshop. Aarzel niet om mij te contacteren bij vragen.

Breien

WAAR?

 

Studio Mathilde
Graanmarkt 9-11
2000 Antwerpen  

 

  

HOEVEEL?

 

68 euro inclusief breimachine, garens en cursusmateriaal. Je hoeft niets mee te brengen. Je bent ingeschreven na ontvangst van het inschrijvingsgeld.

CORONAMAATREGELEN 

 

Omwille van de corona maatregelen, wordt een maximum van 4 mensen per workshop toegelaten. Iedere deelnemer heeft zijn eigen breimachine met eigen tools. Tijdens de workshops dragen we een mondmasker. De verschillende technieken worden gedemonstreerd op een aparte breimachine. 

ANNULATIEVOORWAARDEN

 

Bij annulatie tot 10 dagen voor de workshop wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.

 

Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de workshop is een terugbetaling niet meer mogelijk. Enkel bij een grondige reden is annulatie mogelijk. Inschrijvingsgeld wordt terugbetaald bij het voorleggen van een geldig document.

 

Studio Mathilde kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. In dit geval wordt het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.