Dag breier!

Momenteel worden er geen lessen gegeven omwille van verbouwingswerken in de studio. Wanneer de nieuwe lessen weer van start gaan, is niet bekend. Via mijn nieuwsbrief kom je als eerste te weten wanneer ik start met lesgeven en wanneer je je kunt inschrijven. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de website onderaan de pagina. 

 

Liefs, 

Mathilde

MODULE 4: (ver) Gevorderde technieken breien op een Brother dubbelbed

dubbelbed jacquard

WAT? 

 

In deze 4 uur durende les voor gevorderden gaan we dieper in op speciale dubbelbedssteken. We breien met meerdere kleuren, gebruiken de hold positie en onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor patroon breien. Is het mogelijk om jacquard motieven te maken op dubbelbed of tuck steken? In deze les kom je alles te weten over dubbelbeds breien. We gaan in deze les ook aan de slag met een kleurenwisselaar voor dubbelbed. 

 

Opgelet: in deze workshop focussen we op het leren kennen van de machine en verschillende technieken. We maken geen afgewerkt product.

VOOR WIE? 

 

Vanaf 16 jaar. We werken in kleine groepjes van zodat individuele begeleiding mogelijk is. Heb jij MODULE 3 ‘geavanceerde technieken op een Brother breimachine’ gevolgd en heb je zin in meer? Dan is deze experten les iets voor jou! Een goede basis van dubbelbed en enkelbed breien is vereist bij het volgen van deze workshop. Twijfel je over je niveau? Aarzel dan niet om contact op te nemen. 

Breien

WAAR?

 

Studio Mathilde
Tabakvest 53
2000 Antwerpen  

  

HOEVEEL?

 

100 euro inclusief breimachine, garens en cursusmateriaal. Je hoeft niets mee te brengen. Je bent ingeschreven na ontvangst van het inschrijvingsgeld.

Studio Mathilde

Schrijf je in voor deze workshop

ANNULATIEVOORWAARDEN

 

Bij annuleren tot 30 dagen voor de aanvang van de workshop, wordt het inschrijvingsgeld 100% terugbetaald. Bij annuleren tot 10 dagen voor de aanvang van de workshop wordt 50% van het inschrijvingsgeld terugbetaald. Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de workshop is een terugbetaling niet meer mogelijk. Studio Mathilde kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. In dit geval wordt het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.